jansen-en-meppelink-installateur-dalen-slide-verwarming

Aanleg van centrale verwarming in Dalen, Emmen, Hardenberg e.o.

Wanneer u een nieuwe cv-ketel of warmtepomp wilt aanschaffen, is het van belang dat u eerst voldoende informatie en advies inwint. De betrouwbare vakmensen van Jansen & Meppelink in Dalen beschikken over ruime kennis en ervaring op het gebied van verwarming en kunnen u adviseren over een verwarmingsinstallatie die past bij uw woonsituatie. Uw woon- en warmtecomfort staat bij ons centraal! Onze loodgieters en installateurs voeren werkzaamheden uit in heel Drenthe, bijvoorbeeld in Dalen, Coevorden, Emmen, Hoogenveen en Hardenberg.


Advies op gebied van verwarming

Totaalinstallateur Jansen & Meppelink is in heel de regio gespecialiseerd in de levering en aanleg van verschillende vormen van verwarming. U heeft de keuze uit een warmtepomp in combinatie met bij voorbeeld een warmtepomp of cv-ketel, een cv-ketel in combinatie met radiatoren, hete luchtverwarming en convectoren. Benieuwd naar welke soort centrale verwarming het beste bij uw woonsituatie past? Naar aanleiding van uw huidige situatie, persoonlijke wensen en uw budget brengen wij een gedegen advies uit.

Jansen en Meppelink totaal installateur in Dalen verwarming keuze

Installatie van cv-ketel

Voor het installeren van een nieuwe warmtepomp of cv-ketel of het aanleggen en onderhouden van complete verwarmingsinstallaties kunt u bij Totaalinstallateur Jansen & Meppelink terecht. Wij zorgen voor een goedwerkende en betrouwbare cv-installatie waar u jarenlang plezier van heeft. Ook is het mogelijk dat wij voor u uw cv-installatie onderhouden, zo heeft u helemaal geen omkijken meer naar uw installatie.

Slimme thermostaat

Ultiem comfort, energiebesparing en efficiëntie haalt u in huis met een (op afstand bedienbare) slimme thermostaat. Jansen & Meppelink verzorgt de installatie thermostaten die altijd en overal te bedienen zijn, zoals de Honeywell evohome en Nefit Easy. Met een slimme kamerthermostaat regelt u de verwarming via een smartphone of tablet, ook uw verbruik is overzichtelijk te zien in de speciale app. Dit kan zelfs per ruimte worden geregeld!

Neem gerust contact met ons op voor meer informatie of voor het aanvragen van een offerte. Jansen & Meppelink zorgt te allen tijde voor een deskundige installatie van uw cv-ketel, boiler, convectoren, radiatoren en/of vloerverwarming. Met ons installatiebedrijf zijn we werkzaam in heel Drenthe, bijvoorbeeld in Dalen, Coevorden, Emmen, Hoogenveen en Hardenberg.

Maak afspraakTop