jansen-en-meppelink-installateur-dalen-slide-veedrinkbakken-1

Veedrinkbakken voor de veehouderij in Dalen, Emmen e.o.

Kwalitatieve veedrinkbakken zijn essentieel voor een goede verzorging van uw vee en dus een optimale prestatie van uw veehouderij. Jansen & Meppelink biedt een breed assortiment aan drinkbakken voor ieder soort vee, zoals runderen, varkens, paarden, schapen, geiten en jongvee. Met onze kennis en ervaring in de veeteelt adviseren wij u graag over een passende oplossing! We zijn werkzaam in heel Drenthe, bijvoorbeeld in Dalen, Coevorden, Emmen, Hoogenveen en Hardenberg.

Soorten drinksystemen

Drinksystemen voor de veeteelt zijn verkrijgbaar in vele soorten en maten. Heeft u bijvoorbeeld al eens gedacht aan vorstvrije uitvoeringen? Onze deskundige medewerkers bespreken uw wensen en bekijken uw situatie, waarop een professioneel advies volgt. Na uw goedkeuring zorgen wij voor een deskundige installatie van de veedrinkbakken.

Veedrinkbak van Suevia

Wij leveren veedrinkbakken van leverancier Suevia, de groothandel voor de agrarische sector die sinds 1923 gespecialiseerd is in de ontwikkeling en productie van drinksystemen voor de veeteelt.

Neem voor meer informatie over veedrinkbakken of een vrijblijvende offerte gerust contact met ons op. Jansen & Meppelink biedt passende oplossingen voor veehouderijen in heel Drenthe, bijvoorbeeld in Dalen, Coevorden, Emmen, Hoogenveen en Hardenberg.

Maak afspraak

Neem contact op
Jansen-en-Meppelink-installateur-Dalen-beeld-naast-veedrinkbakken


Top