jansen-en-meppelink-installateur-dalen-slide-stalverlichting-3

Stalverlichting voor de veehouderij in Emmen, Ommen e.o.

Voor een lichtinstallatie op maat schakelt u de hulp in van Jansen & Meppelink. In de regio Drenthe en Overijssel zijn wij gespecialiseerd in de juiste stalverlichting op maat, die past bij de behoefte van uw (rund)veebedrijf. Onze deskundige medewerkers beschikken over voldoende kennis en ervaring, en dankzij onze uitgebreide productiefaciliteiten zijn we de juiste partij voor verlichting binnen de veehouderij. We zijn werkzaam in heel Drenthe, bijvoorbeeld in Dalen, Coevorden, Emmen, Hoogenveen en Hardenberg.

Agrilight verlichtingssystemen

Om u te garanderen van het hoogste rendement en optimale bedrijfszekerheid kiezen wij ervoor samen te werken met Agrilight, de specialist in stalverlichting. Met onze samenwerking bieden wij uw veehouderij een lichtinstallatie die volledig is aangepast aan uw wensen en situatie. Hiervoor maken wij gebruik van hightech reflectoren en een zeer uitgebreid assortiment aan armaturen, waaronder de AGRILED pro 32 en de AL2007.

Door middel van uitgebreid onderzoek, de juiste vakmensen en samenwerking met Agrilight voert Jansen & Meppelink al jaren deskundige installatie van stalverlichting uit binnen de veehouderij. Neem voor een vrijblijvende offerte gerust contact met ons op. We zijn werkzaam in heel Drenthe, bijvoorbeeld in Dalen, Coevorden, Emmen, Hoogenveen en Hardenberg.

Maak een afspraakTop