enet-smart-home-artikel-hoofd-2
enet-smart-home-artikel-hoofd
enet-smart-home-artikel-hoofd-4
enet-smart-home-artikel-hoofd-5

Jung eNet Smarthome

Bedien alle elektronica en apparaten in uw woning eenvoudig via uw smartphone met de eNet Smarthome oplossing van Jung. Een verwarming die automatisch uit gaat wanneer u op kantoor bent of gedimd licht in badkamer en de gang gedurende de nacht. Jansen & Meppelink vertelt u graag meer over de smart home oplossingen die Jung biedt.

Smart home oplossing

Met de Jung eNet Smarthome bedient u alle elektronische apparaten in uw en om uw woning eenvoudig via smartphone of de 4-kanaals handzender. Programmeer alle functies zo dat de lampen in uw woning automatisch aan en uitgaan wanneer u thuis bent. Niet alleen de verlichting, ook de jaloezieën, markiezen, garagedeur en de fontein in uw tuin kunnen bestuurd worden met de eNet Smarthome oplossing van Jung.

Maak van uw huis een smart home met deJung eNet Smarthome oplossing. Vraag bij Jansen & Meppelink gerust meer informatie of een vrijblijvende offerte. Onze installateurs zijn werkzaam in heel Drenthe, bijvoorbeeld in Dalen, Coevorden, Emmen, Hoogenveen en Hardenberg.

Neem contact op
Jung eNet Smarthome oplossing


Top