jansen-en-meppelink-villeroy-hoofd-1
jansen-en-meppelink-villeroy-hoofd-2
jansen-en-meppelink-villeroy-hoofd-3
jansen-en-meppelink-villeroy-hoofd-4
jansen-en-meppelink-villeroy-hoofd-5

Villeroy & Boch ligbaden

Een ligbad van Villeroy & Boch maakt van uw badkamer een ruimte waarin luxe, weldaad en ongeëvenaard comfort de toon voeren. Het merk staat bekend om de producten van hoogwaardige kwaliteit en heeft de beste ontwerpers in huis die zorgen voor stijlvol design. Van inbouw tot vrijstaande ligbaden en whirlpools, Villeroy & Boch heeft het allemaal!

Ligbad of whirlpool in uw badkamer

Een vrijstaand bad van Villeroy & Boch is een echte blikvanger in uw badkamer. Of u nu een rond bad, een hoekbad of een vrolijk gekleurd bad zoekt, het zeer uitgebreide assortiment van dit topmerk heeft het antwoord op alle badkamer wensen. De ligbaden zijn gemaakt van hoogstaande materialen, die niet alleen voor de luxe uitstraling zorgen, maar ook veilig zijn in gebruik en eenvoudig te reinigen. Ook whirlpool opties en inbouw ligbaden behoren tot de opties bij Villeroy & Boch.

Villeroy & Boch ligbad in uw nieuwe badkamer? Vraag meer informatie of een vrijblijvende offerte aan bij Jansen & Meppelink. Onze installateurs verzorgen een professionele installatie in heel Drenthe, bijvoorbeeld in Dalen, Coevorden, Emmen, Hoogenveen en Hardenberg.

Neem contact op
Villeroy & Boch ligbad in de badkamer


Top