sealskin-hoofd-6
sealskin-hoofd-7
sealskin-hoofd-8
sealskin-hoofd-9
sealskin-hoofd-10

Sealskin sanitair en accessoires

Van ligbad of whirlpool tot douche, douchegordijn en badmat. Sealskin beschikt over een uitgebreid scala aan producten voor de badkamer. Het Nederlandse merk biedt met haar sanitair producten en badkamer decoratie comfort, sfeer en veiligheid rond douche, bad en het toilet. Naast sanitair en accessoires van hoogstaande kwaliteit, zijn bij Sealskin ook onderhouds- en reinigingsproducten in het assortiment te vinden.

Alles voor de badkamer

Van een volledige badkamer renovatie tot een kleine metamorfose van het toilet, met de sanitair producten en badkamer accessoires van Sealskin kunt u echt alle kanten op. Ga voor meer veiligheid en comfortgevoel met de bad- en wandsteunen, grepen en instaphulpen of kies voor modieuze badkamer decoratie met de badkamerspiegel of douchegordijn. Sealskin is van alle markten thuis!

Gaat u binnenkort de badkamer verbouwen of zoekt u decoratie voor toilet of badkamer? Jansen & Meppelink verzorgt een professionele montage en vertelt u graag meer over Sealskin sanitair en badkamer accessoires. Onze installateurs en adviseurs zijn werkzaam in heel Drenthe, bijvoorbeeld in Dalen, Coevorden, Emmen, Hoogenveen en Hardenberg.

Neem contact op
Sealskin sanitair en badkamer accessoires


Top