jansen-en-meppelink-installateur-dalen-slide-dakbedekking

Dakbedekking: professionele dakdekker in Dalen, Ommen, Almelo, Dwingeloo e.o.

Jansen & Meppelink in Dalen (Coevorden) is uw deskundige dakdekker voor de vervanging van dakbedekking, isolatie of onderhoud van uw dak of het monteren van zinkwerk. Door onze kennis, ervaring en door gebruik te maken van alleen de beste materialen zorgen wij dat uw dak in alle weersomstandigheden een betrouwbare bescherming biedt. Met ambachtelijk vakmanschap verzorgen wij de reparatie van bestaande daken, maar bijvoorbeeld ook vernieuwing van dakgoten en het aansluiten van hemelwaterafvoeren. 


Dakbedekking in alle soorten

Voor ieder soort dak bestaat een passende oplossing, afhankelijk van de maat en vorm. Onze ervaren dakdekkers zetten passende dakwerken in voor ieder project, hoe groot of klein ook. Voor advies over kunststof of bitumineuze dakbedekking, shingles, lichtkoepels, dakisolatie en -afwerking bent u bij Jansen & Meppelink aan het juiste adres!

Jansen en Meppelink totaal installateur in Dalen Dakbedekking

Zinkwerk voor uw dak

Voor dakbedekking en dakgoten kunnen meerdere materialen gebruikt worden, van kunststof en koper tot zink. Zink is één van de meest populaire materialen die tegenwoordig toegepast wordt. Het voordeel bij zinkwerk is de uitstekende prijs-kwaliteitverhouding, lange levensduur en de karakteristieke uitstraling van het materiaal. Ongeacht het materiaal dat gebruikt wordt, onze ervaren dakdekkers verzorgen voor iedere woning passend maatwerk.

Benieuwd naar de prijs van een dakbedekking die bescherming biedt tegen regen? Neem voor een vrijblijvende offerte contact op met Jansen & Meppelink. Onze ervaren dakdekkers zijn u graag tot dienst in heel Drenthe, bijvoorbeeld in Dalen, Coevorden, Emmen, Hoogenveen en Hardenberg.

Maak afspraakTop