jansen-en-meppelink-installateur-dalen-slide-loodgieter

Deskundige loodgieter in Dalen, Coevorden, Dwingeloo, e.o.

Voor het aanleggen van water- en gasleidingen bent u bij Jansen & Meppelink uit Dalen aan het juiste adres! Niet alleen het aanleggen van leidingen, maar ook ander loodgieterswerk, zoals het verhelpen van een lekkage of het ontstoppen van riolering of afvoer, voeren onze loodgieters vakkundig uit. We lossen graag al uw problemen op in heel Drenthe, bijvoorbeeld in Dalen, Coevorden, Emmen, Hoogenveen en Hardenberg.


Leidingen aanleggen

Als ervaren loodgieter helpen we u graag bij het aanleggen van water- of gasleidingen. Met onze betrouwbare en snelle service zorgen we ervoor dat de leidingen lekdicht en vooral veilig worden aangelegd. Wanneer u leidingen wilt laten verleggen of repareren is het van belang dat u een specialist inschakelt, wij nemen dit werk graag uit handen!

Lekkage aan dak of leiding

Een lekkage is altijd vervelend en wilt u zo snel mogelijk gerepareerd hebben. De deskundige loodgieters van Jansen & Meppelink hebben jarenlange ervaring en kennis om u zo snel mogelijk van dit probleem af te helpen. Zo geniet u binnen een mum van tijd weer van ultiem comfort in uw huis.

Jansen en Meppelink totaal installateur in Dalen lekkage loodgieter

Riool of afvoer ontstoppen

Loopt uw douche of bad moeizaam leeg of hangt er een vreemde geur in huis? Dan heeft u hoogstwaarschijnlijk te maken met een verstopte afvoer of riolering. Voor een professionele ontstopping, waarbij u voor langere tijd verlost bent van soortgelijke problemen, helpen onze loodgieters graag! Door gebruik te maken van de nieuwste technieken is de verstopping snel verholpen.

Voor het aanleggen van water- of gasleidingen, verhelpen van lekkages of ontstoppen van uw riool in Emmen, Ommen, Hardenberg en omstreken staat Jansen & Meppelink uit Dalen (bij Coevorden) voor u klaar! Onze loodgieters bieden vakmanschap, een aantrekkelijke prijs en een klantgerichte dienstverlening. Vraag gerust een geheel vrijblijvende offerte aan!

Maak afspraakTop