jansen-en-meppelink-installateur-dalen-slide-klimaat-beheersing-1

Ventilatie en airconditioning installeren in Dalen, Emmen, Almelo, Hoogeveen e.o.

Mechanische ventilatie en airco zorgen voor verkoeling en luchtzuivering in huis en dus voor een goede gezondheid van u en uw gezin. Nieuwbouwwoningen zijn goed geïsoleerd of oude ventilatiesystemen werken niet meer naar behoren. Jansen & Meppelink in Dalen (bij Coevorden) is gespecialiseerd in ventilatie en klimaatoplossingen, van verkoeling tot verwarmen en zuiveren. Voor een vakkundige en snelle installatie van ventilatiesystemen en airco’s in heel Drenthe, bijvoorbeeld in Dalen, Coevorden, Emmen, Hoogenveen en Hardenberg staan wij voor u klaar!


Mechanische ventilatie aanleggen of vervangen

Last van schimmel, fijnstof of een hoge luchtvochtigheid in uw woning? Goed ventileren is de oplossing! Mechanische ventilatie vermindert de kans op allergieën en ziektes en zorgt voor een comfortabel klimaat in huis. Het mechanische ventilatiesysteem voert verontreinigde lucht, vocht en warmte via ventielen af. Daarnaast gaat er minder stookwarmte verloren doordat de mechanische ventilatie efficiënter ventileert. Alleen maar pluspunten dus! Onze ervaren installateurs zijn gespecialiseerd in het aanleggen of vervangen van mechanische ventilatie, maar ook voor het onderhoud van uw huidige ventilatiesysteem kunt u bij ons terecht!

 

Jansen en Meppelink totaal installateur in Dalen mechanische ventilatie

Airco kopen in de regio van Coevorden

Wellicht heeft u al eens nagedacht over de aanschaf van airconditioning voor verkoeling in uw huis, maar wist u dat u met een airco ook kunt verwarmen? Een airconditioningsysteem houdt de temperatuur en luchtvochtigheid in uw woning op een comfortabel niveau, ongeacht de weersomstandigheden buiten. Gekoelde of verwarmde lucht wordt met één simpele druk op de knop de ruimte in geblazen. Benieuwd naar de prijs van een goede airconditioning? Neem gerust contact op met een van onze deskundige medewerkers voor een vrijblijvende offerte!

Voor meer informatie of vragen over mechanische ventilatie of airconditioning staan de medewerkers van Jansen & Meppelink u graag te woord! We zijn werkzaam in heel Drenthe, bijvoorbeeld in Dalen, Coevorden, Emmen, Hoogenveen en Hardenberg.

Maak afspraak


Top