jansen-en-meppelink-installateur-dalen-slide-elektrischiteit

Elektra aanleggen: kies een ervaren elektricien in Dalen, Ommen, Ees e.o.

Behoefte aan beveiliging of verlichting, heeft u nieuwe stoppen nodig of heeft u een andere klus liggen waar hulp bij nodig is? Kies voor een deskundige elektricien, dan bent u ervan verzekerd dat de elektrische installatie goed is uitgevoerd en kunt u uitgaan van een optimale veiligheid. Voor het trekken van nieuwe bedrading of de aanleg van schakelmateriaal, maar ook bij problemen zoals kortsluiting, schakelt u onze hulp in. De elektriciens van Jansen & Meppelink bezitten over veel ervaring en volgen altijd de laatst geldende voorschriften op het gebied van elektra. We zijn werkzaam in heel Drenthe, bijvoorbeeld in Dalen, Coevorden, Emmen, Hoogenveen en Hardenberg.


Beveiliging van uw woning

Wellicht komt er in uw omgeving vaak inbraak voor. Een vervelende situatie, die ervoor kan zorgen dat u zich niet meer veilig voelt in uw eigen huis. Installatiebedrijf Jansen & Meppelink adviseert u graag over de beste manier om uw hebben en houden te beschermen. Naast het verlies van uw inboedel richten inbrekers namelijk vaak ook emotionele schade toe, iets waar u niet tegen verzekerd bent. Het ophangen van een camera of een ander beveiligingssysteem is soms al voldoende om inbrekers af te schrikken.

Bedrading en verlichting

De juiste plaatsing van stopcontacten en verlichting in uw woning of kantoor bieden extra gemak en comfort. Onze vakkundige elektricien zorgt voor een professioneel lichtplan voor iedere ruimte, afgestemd op uw behoeftes. Voor een kantoorruimte is immers een ander licht en andere sfeer nodig dan in de keuken of de woonkamer. Jansen & Meppelink levert een totaalpakket met de juiste stroomvoorzieningen, bedrading en passend schakelmateriaal. Zo geniet u van de perfecte verlichting in ieder deel van uw huis!

Jansen en Meppelink totaal installateur in Dalen wand contact doos

Storing elektriciteit

Vaak last van kortsluiting in huis of het omspringen van uw aardlekschakelaar? De oorzaak kan variëren van apparaten die u gebruikt tot een verkeerde installatie. Onze ervaren elektricien komt graag bij u langs om de aard van het probleem te onderzoeken en een deskundige reparatie uit te voeren.

Onze elektriciens zijn breed opgeleid in het aanleggen van elektra, van het trekken van bedrading tot aanleggen van verlichting of beveiliging. Jansen & Meppelink is werkzaam in heel Drenthe, bijvoorbeeld in Dalen, Coevorden, Emmen, Hoogenveen en Hardenberg. Neem gerust contact op voor een vrijblijvende offerte.

Maak afspraakTop