jansen-en-meppelink-installateur-dalen-slide-zonnepanelen

Zonnepanelen kopen? Kies voor energiebesparing in Dalen, Emmen e.o.

Energie besparen doet u door middel van de installatie van zonnepanelen. Ook in Nederland biedt de zon genoeg lichtstraling voor het opwekken van elektriciteit. Bijkomend voordeel is dat u het milieu steunt, omdat bij de productie van deze duurzame stroom geen schadelijke stoffen vrijkomen. Een win-win situatie! Weten hoeveel u kunt besparen op uw energierekening en hoeveel zonnepanelen voor uw woning nodig zijn? De medewerkers van Jansen & Meppelink geven graag advies in de omgeving van heel Drenthe, bijvoorbeeld in Dalen, Coevorden, Emmen, Hoogenveen en Hardenberg!


Werking van zonnepanelen

Zonnepanelen worden gemonteerd op een plek waar ze veel zonlicht op kunnen vangen, vaak is dit het dak van een woning. De zonnecellen in een paneel zetten het opgevangen licht om naar electriciteit, wat door middel van elektriciteitskabels naar uw huis wordt doorgestuurd. De opgewekte electriciteit zorgt daar voor een deel van de benodigde stroombehoefte. Volledige dekking is alleen mogelijk bij plaatsing van een groot aantal zonnepanelen, meer dan op een normaal dak zouden passen. De zonlichtopbrengst in Nederland is te wisselend om in al het benodigde stoomverbruik van uw bedrijf of huishouden te kunnen voorzien. Wel levert het genoeg op om aanzienlijk op uw energiekosten te besparen. 

Jansen en Meppelink totaal installateur in Dalen zonnepanelen

Energie besparen

Wist u dat het rendement van zonnepanelen hoger is dan de rente van een spaarrekening? Hoeveel u precies kunt besparen is afhankelijk van meerdere factoren, denk aan de plaatsing en de hoeveelheid zonnestraling, maar bijvoorbeeld ook het type zonlichtsysteem dat u laat installeren. Voor passend advies en informatie over de kosten en besparing met zonnepanelen neemt u contact op met de ervaren medewerkers van Jansen & Meppelink in Dalen.

Merken

Wij installeren zonnepanelen van de merken Astronergy, Solarworld en Trinasolar. De omvormers die we gebruiken komen van Solar Edge Omnik en SMA. Wat ondercontructie betreft zijn de merken Clickfit, Clickfit Evo Flatfix Fusion, Valk solarsystems en GSE integration onze favoriet. 

Zonnepanelen gaan minstens 25 jaar mee en zorgen dat u niet meer afhankelijk bent van stijgende energiekosten. Jansen & Meppelink zorgt voor een deskundige installatie, het onderhoud en snelle reparatie van uw zonlichtsysteem in heel Drenthe, bijvoorbeeld in Dalen, Coevorden, Emmen, Hoogenveen en Hardenberg. Benieuwd naar de prijs van zonnepanelen? Neem gerust contact op voor een vrijblijvende offerte.

Maak afspraakTop