jansen-en-meppelink-installateur-dalen-slide-duurzaam

Besparen op energie met duurzame oplossingen in Dalen, Hoogeveen, Emmen e.o.

Duurzame energie is in trek! Weten hoe u kunt besparen op uw energierekening en tegelijkertijd een steentje kunt bijdragen aan een beter milieu? Jansen & Meppelink adviseert u graag over de verschillende duurzame oplossingen en welke voor uw woning, kantoor of veehouderij van toepassing kunnen zijn. Verwarm uw tapwater met een zonneboiler of heat pipe, wek elektriciteit op met zonnepanelen, gebruik natuurlijke aardwarmte met een warmtepomp of verwarm uw huis met een pelletkachel. De mogelijkheden zijn eindeloos! We zijn werkzaam in heel Drenthe, bijvoorbeeld in Dalen, Coevorden, Emmen, Hoogenveen en Hardenberg.

 


Advies duurzame energie

Welke vorm van duurzame oplossingen de meeste energiebesparing oplevert, is afhankelijk van meerdere factoren. Een heat pipe systeem kan voor de ene woning efficiënt werken, maar voor een ander type huis kan een zonneboiler juist geschikter zijn. Voor een onafhankelijk energie-advies op maat bent u bij Jansen & Meppelink aan het juiste adres! Onze vakmensen hebben genoeg kennis en ervaring op het gebied van verschillende oplossingen, zoals zonnepanelen en warmteterugwinningsystemen. We tonen u van tevoren ons plan om u een duidelijk overzicht te geven van zowel de kosten als opbrengsten en berekenen de terugverdientijd. Zo weet u precies hoe snel u van uw investering profiteert!

Voor een energie-advies op maat, installatie of meer informatie over warmtepompen, zonneboilers of zonnepanelen neemt u gerust contact op met Jansen & Meppelink. We zijn u graag tot dienst in heel Drenthe, bijvoorbeeld in Dalen, Coevorden, Emmen, Hoogenveen en Hardenberg.

Maak afspraak

Jansen en Meppelink totaal installateur in Dalen duurzaam zonneenergie

Lees meer over duurzame oplossingen

Er zijn geen resultaten gevonden.

Top