jansen-en-meppelink-installateur-dalen-slide-sanitair

Complete badkamer verbouwen in Dalen, Coevorden, Ommen e.o.

Wilt u een nieuwe badkamer plaatsen of is uw toilet aan renovatie toe? Misschien droomt u al jaren van een whirlpool, stoomcabine of inloopdouche. Installatiebedrijf Jansen & Meppelink adviseert u graag over de mogelijkheden in uw woning. Samen beslissen we over een geschikt ontwerp en plan van aanpak, waarna de verbouwing of aanleg van uw nieuwe badkamer vlekkeloos verloopt! Jansen & Meppelink plaatst ligbaden, douches en toiletten in heel Drenthe, bijvoorbeeld in Dalen, Coevorden, Emmen, Hoogenveen en Hardenberg.


Advies op maat


Jansen & Meppelink kijkt naar uw wensen en de mogelijkheden voor uw badkamer en brengt daarna een gedegen advies uit. Wij kijken verder dan alleen het plaatsen van sanitair en het vervangen van leidingen. Wanneer bijvoorbeeld een regendouche gewenst is, wordt er eerst gekeken of de cv-ketel daarvoor geschikt is. Zo heeft u altijd de zekerheid van maximaal comfort en worden teleurstellingen voorkomen.

Neem contact op

Badkamer installeren


Vakmanschap, service en sanitair van hoogstaande kwaliteit staan bij Jansen & Meppelink hoog in het vaandel. Onze deskundige installateurs verzorgen de renovatie of aanleg van uw badkamer van begin tot eind. We beginnen met het omzetten van uw wensen in een 3D ontwerp en eindigen met de badkamer of toiletruimte van uw dromen! Wij werken uitsluitend met gediplomeerde en ervaren vakmensen, waardoor we te allen tijde service en snelheid bieden.

Neem contact op


Badkamershowroom in Dalen

Enig idee of u een ligbad of inloodouche wilt, welke tegels aan de muur moeten komen of wat voor toilet u wilt? Kom in onze ruime showroom in Dalen inspiratie opdoen voor uw nieuwe badkamer. U heeft de keuze uit een uitgebreid assortiment van gerenommeerde merken, zoals Sphinx, Geberit, Grohe, Hansgrohe en Villeroy & Boch. De showroom van Jansen & Meppelink beschikt over voldoende parkeergelegenheid en is gemakkelijk te bereiken vanaf de N34. We zijn dus goed bereikbaar voor iedereen in de regio Drenthe en Overijssel!

Ontwerp uw eigen badkamer met SaniNet

Via de website www.saninet.eu kunt u uw eigen badkamer online inrichten. In slechts enkele stappen creëert u de toekomstige droombadkamer in 3D.

Jansen & Meppelink in Dalen verzorgt een uitstekende installatie van uw ligbad, douche, toilet, wastafel, badmeubel, radiator en ventilator. Vraag gerust een geheel vrijblijvende offerte aan voor het verbouwen van uw badkamer of toilet. We zijn werkzaam in heel Drenthe, bijvoorbeeld in Dalen, Coevorden, Emmen, Hoogenveen en Hardenberg.

Maak afspraakTop